Monday, April 23, 2012

Papli kohvik Pärnus


Alustan oma blogi üdini positiivselt ja kirjutan esimesena kõige hilisemast toiduelamusest.
Külastasime elukaaslasega üle pika pika aja Papli kohvikut Pärnus. http://www.kohvikpapli.ee/
Sinna on alati hea minna, sest teenindus on sõbralik ja toidud imemaitsvad. Kui Te pole sinna kunagi sattunud, siis leiate nad kergesti Papli tänavalt rohelise maja ja Kurgo Villa sildi järgi.(Tel: +372 5622 1400; e-mail kohvikpapli@gmail.com)

Alustuseks tellisime Soolalõhe salati kurgi, värske kartuli ja mooniseemne-õli kastmega (5 EUR) ning roheliseherne kreemsupi vähisabadega (5 EUR) 
Salat on seal alati tõesti hea ja mina oleks suurest ahnusest veel teisegi tellinud, aga kuulasin kõhtu ja mõistust ning jätsin selle teiseks korraks. Väga värske ja turgutav kõhutäis. Hernesupp oli erk roheline ja pelgast vaatamisest läks tuju heaks.

Meesterahvale loomulikult ainult supist ei piisanud ja nii saabus lauale Kohafilee köögiviljade ning vanilje kastmega (11 EUR). Kala oli tõeliselt hõrk, meile oleks meeldinud, kui kalanahk oleks veidi krõbedam olnud, aga see ei ole tegelikult üldse mingi asi mida pikalt arutada. Vaniljene kaste andis mõnusalt magusa meki igale ampsule
Aga et sellest magusast jäi meile väheks tellisime desserdiks Rabarberi-maasikasupi jogurtijäätise ja vahvlitoruga (4 EUR). Väga magus ja hästi külm magustoit, kuhu oli vaheldumisi puistatud sisse värskeid ja kompoti maasikaid. Need viimased maitsesid küll täpselt nagu vanaema keldrist. Pilti sellest heast magustoidust ei jõudnudki teha, sest see kadus minu kõhtu kiiremini, kui Reimo jõudis telefoni kätte võtta. Mitte et ta aeglane oleks, vastupidi, magus supp köitis meid mõlemaid:) Lisaks tellisime pallikese paradiisiõunajäätist (2 EUR) ja vot see oli meie hilise lõuna tipphetk. Milline maitse.....Kui me poleks pidanud Tallinnasse tagasi sõitma, oleks seda veel kausitäie kaasa ostnud...
NB:Lisaks pakuvad nad nii head ja teistsugust Apple Martinit, et ainult ühega on raske piirdudaJ Ja veel on neil väike siseõu, kus juba praegu kevadpäikese käes peesitada.





3 comments: