Sunday, June 22, 2014

Restoran Raimond

Käisin paar nädalat üle pika aja taas kodulinnas. Uskumatult tore on koeraga Pärnus seigelda, ilma, et keegi tahaks Sust koguaeg üle sõita ja öösel saad magada nii, et akna taga laulavad linnud, mitte ei kolise trammidJ.
Õhtul sattusin lähedastega Pärnu aasta sündmuse uhiuue Hedon spa restorani terrassile.. Ausalt see nimi on kummaline, see peaks olema Raimond Valgre mälestuseks, aga lihtsalt Raimond ei kõla väga restoranina. Aga see on minu probleem.
Kahjuks me jõudsime sinna nii hilja, et köök oli selleks õhtuks juba kinni. Olgu öeldud, et tegemist oli selle restorani esimese tööpäevaga. Nii ei jäänudki meil muud üle kui nautida kuuvalguses nende imelisel terrassil merekohin kõrvus šampanjat.
Seal terrassil ununes vahepeal ära, et oleme Pärnus, see oli nagu „välismaal“. Ja ehkki terrass polnud ka veel päris valmis, kompenseeris vaade kõik. See on üks neid kohti, kus aeg peatub.
Teenindus oli seal ka imeline, kribinal-krabinal serveeriti šampanja juurde maasikaid, mis just meie jaoks kappi oli alles jäetudJ Ja muuseas, seal töötab üks vägagi vanakooli kelner, Kuld Lõvist kui ma ei eksi. Peaaegu mitte ükski restoran ei taha tänapäeval „kuldsete“ aegade kelnereid palgata, aga see härra sobis sinna nende noorte ja kepsakate poiste-tüdrukute vahele tasakaalu looma.
Maja sisemuses olev restoraniosa oli minimalistlik aga ilus ja puhas. Pärnusse oli sellist kohta vaja kogu selle kitši, romantika ja pitsamajanduse vahele. Ma loodan ainult, et pimedatel talveõhtutel seal liiga kõledaks ei lähe, aga sinnani on nii palju aega.
Ootan põnevusega millal saaks sinna restorani hõrgutisi sööma minna, sest pildid on küll ikka väga väga isuäratavad.

Soovin südamest neile jõudu ja jaksu, seda kõike majandada ja loodan, et turistide hordid lasevad neil oma joont hoida.

"Restoran Raimond"
Ranna pst 1, Pärnu

http://www.hedonspa.com/galerii/

No comments:

Post a Comment